“Ik wil wel graag anders eten en anders koken, maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Ik ben geen keukenprinses.”

Soms heb je meer nodig dan alleen een goed advies. Want voedingsadviezen helpen niet als je je niet thuis voelt in de keuken en de adviezen daardoor niet kunt volgen.

Herken jij jezelf hier in?

Je bent hier niet alleen in. Het maakt het op dit moment moeilijker voor jou om jouw voedingspatroon aan te passen. Maar het kan anders. Bedenk nu eens hoe het voor je zou zijn als…

Om jou hierbij te helpen bied ik een aantal extra’s aan om het nog makkelijker te maken om een gezonder en/of plantaardiger voedingspatroon te volgen. Je zult zien dat het ook voor jou haalbaar én leuk is.

Supermarkttour

We gaan samen boodschappen doen in de supermarkt van jouw keuze of we gaan naar de markt in Groningen. We bespreken de boodschappen die jij normaal gesproken doet en ik geef je adviezen hoe je voedingsmiddelen en recepten gezonder kunt maken. Ik leer je hoe je etiketten leest en hoe je claims op labels moet interpreteren, zoals bijvoorbeeld “vetvrij”, “eiwitrijk” en “laag in suiker”. Het is ook mogelijk om de tour samen met 1 of 2 anderen te boeken. De tour duurt 60 minuten en de investering per tour bedraagt €75. 

Wil je nu gelijk boeken of heb je nog vragen? Stuur me een app via de knop rechtsonder of vul het contactformulier in.

Samen koken – kookles

Ben jij iemand die wel graag wil koken maar je hebt geen ervaring of je kan het gewoon (nog) niet? Dan is de Samen koken – kookles perfect voor jou. Ik laat je zien dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! We kiezen een paar recepten en gaan 1,5 uur samen aan de slag. Jouw investering voor deze leuke en leerzame les is €135 (exclusief de ingrediënten). Ook hier is het mogelijk om dit met 1-2 anderen te doen.

Het is ook mogelijk de tour en de kookles als één pakket te boeken. We kiezen van tevoren recepten uit of we gaan de supermarkt in en jij kiest ingrediënten waar je iets mee wilt leren maken. Daarna gaan we samen koken. De investering voor deze combi is €199 (exclusief de ingrediënten).

Zelf koken is de basis voor een goede gezondheid. Dat gun jij jezelf ook, toch?
Je kunt gelijk boeken door me via de knop rechtsonder een appje te sturen. Heb je nog vragen? Stuur me een app of vul het contactformulier in.

Nieuwe vrienden in de keuken

Kun je al koken en wil je de tips & tricks van de plantaardige keuken leren kennen? Dan is mijn workshop “Nieuwe vrienden in de keuken” voor jou! Het draait om gezellig samen bezig zijn en nieuwe dingen uitproberen.

In deze workshop maken we een driegangenmenu voor de lunch of het diner. Centraal staan ingrediënten die heel veel gebruikt worden in de plantaardige keuken, maar niet zo vaak in de gewone Hollandse pot. Of we gebruiken ingrediënten op een andere manier dan je gewend bent. De deelnemers maken onder mijn begeleiding het menu en genieten daarna met z’n allen van het resultaat.

Deze workshop is voor maximaal 8 personen, dus leuk voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen of een teamuitje. Als je de workshop met een eigen groep boekt dan bespreken we van tevoren of je een lunch of diner wilt maken en wat voor gerechten je wilt.

Ik geeft de workshop “Nieuwe vrienden in de keuken” ook verschillende keren per jaar zelf, daar kun je je los voor opgeven. Bij de aankondiging van de workshop geef ik per datum aan of het om lunch – of dinergerechten gaat.

Je kunt via het contactformulier een offerte aanvragen of, nog sneller, even via de WhatsApp button rechtsonder op deze pagina een berichtje sturen.

Wil je geen workshop missen, op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en als eerste de nieuwe blogs en recepten ontvangen? Abonneer je dan op Eten met Elles en ik zorg ervoor dat je niets meer mist.

Ik ben met mindfulness begonnen omdat ik heel erg graag meer rust in mijn hoofd wilde maar ik kreeg veel meer dan dat: mijn fibromyalgiepijn verminderde aanzienijk! De meest genoemde klacht bij fibromyalgie is pijn. Fibromyalgiepijn  is chronische pijn. Het…

Toen ik nog fibromyalgie en veel pijn had kwam ik wel eens een arts of therapeut tegen die niet wist wat hij met mijn klachten aan moest.Vaak kwamen ze dan tot de conclusie dat het wel “tussen mijn oren” zou…

Wie mij kent weet dat ik echt een voorvechter ben van (meer) plantaardig eten. Het is beter voor mens, dier en milieu. Het traject dat mijn klanten volgen bestaat voor een groot deel uit het aanpassen van hun dieet naar…

Hoe ik fibromyalgie de baas werd Fibromyalgie is heel lang deel van mijn leven geweest. Ik spreek met opzet over het verleden want ik ben al een tijdje zo goed als klachtenvrij. Sinds ik begin twintig was heb ik allerlei…

Hoe gezond eten jouw nieuwe gewoonte wordt! “Ik wil gezonder eten!” Als je aan het einde van het jaar een rondvraag doet naar de goede voornemens van de mensen om je heen zul je deze uitspraak regelmatig voorbij horen komen.…

Herken je dit? Je ben al heel vaak een nieuw dieet gestart, je hebt je voorgenomen om iedere dag iets eerder op te staan zodat je in de ochtend ook je gezonde lunch kan maken om mee te nemen en…

In Nederland hebben 1,2 miljoen Nederlanders diabetes type 2, dus 1 op de 14 Nederlanders. Iets meer mannen dan vrouwen. Naar schatting zijn er meer dan 1,1 miljoen Nederlanders met prediabetes, een voorfase van diabetes type 2. Daarnaast zijn er ook mensen…